Logo

Mousse af fåremælksyoghurt med havesyregranité

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
 
Mousse:
150 g fåremælksyoghurt
35 g sukker
125 g letpisket fløde
75 g æggehvider
2 blade udblødt husblas
 
Granité:
½ liter vand
125 g sukker
Saft af en citron
3 bdt havesyre
 
Nougatine:
60 g fondant sukker
40 g glucose
5 g smør
1 knsp salt
 
Mousse: Varm yoghurten op.
Tilsæt udblødt husblas, rør sammen og lad køle ned til stuetem­peratur.
Pisk æggehviderne stive med sukkeret.
Fold æggehvider og letpisket fløde sammen og vend yoghurt i.
Kom moussen på en sprøjtepose, og lad hærde på køl i ca. 3 timer.
 
Granité: Blend alle ingredienser sammen.
Si og lad væsken hærde på frost, til den er fuldstændig fastfrossen. Skrab isblokken med en gaffel til granité og frys igen.
 
Nougatine: Mix alle ingredienser i en kasserolle og varm op.
Lad det koge sammen i ca. 5 minutter.
Hæld massen på en bageplade, smør meget tyndt ud og lad herefter hærde ved stuetemperatur.
Bræk nougatinen i passende stykker.
 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?