Logo

Mosters abrikosdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250-300 g tørrede abrikoser
sukker efter smag
smuttede hakkede mandler
ristede mandelflager
½ l. piskefløde (eller efter smag)
makroner
hedvin
 
Læg abrikoserne i blød natten over. Vandet skal dække dem!!
Hæld det meste vand frra og kog abrikoserne møre over svag varme. Tilsæt sukker og lad det køle af.
Smut og hak mandlerne; bland dem i abrikosmassen.
Knus makronerne og læg dem i bunden af en skål, hæld hedvin over og lad det trække mens fløden piskes stiv.
Læg fløde og abrikosmasse i lagvis og slut af med fløde på toppen.
Pyntes med ristede mandler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?