Logo

Mosters abrikosdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250-300 g tørrede abrikoser
sukker efter smag
smuttede hakkede mandler
ristede mandelflager
1/2 l. piskefløde (eller efter smag)
makroner
hedvin
 
Læg abrikoserne i blød natten over. Vandet skal dække dem!!
Hæld det meste vand frra og kog abrikoserne møre over svag varme. Tilsæt sukker og lad det køle af.
Smut og hak mandlerne; bland dem i abrikosmassen.
Knus makronerne og læg dem i bunden af en skål, hæld hedvin over og lad det trække mens fløden piskes stiv.
Læg fløde og abrikosmasse i lagvis og slut af med fløde på toppen.
Pyntes med ristede mandler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladeganacheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med pærefyld og chokolade - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid eller dessert
• Crème brulé med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladeganacheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os