Logo

Mors chokolade mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g mørk chokolade
4 æggeblommer
4 æggehvider
 
Æggehviderne piskes stive.
Chokoladen smeltes i en lille kasserolle og tages af kogepladen, hvorefter æggeblommerne, én ad gangen, røres i (chokolademassen bliver sej).
Æggehviderne vendes derefter i chokolademassen (eller omvendt).
Chokolademoussen hældes i den ønskede serveringsskål og stilles på køl i mindst 4 timer.

 
Tips: Det smager rigtig godt at lægge makroner i bunden af skålen og hælde lidt sprut over, inden chokolade moussen kommes i. (fx. Grand Manier, portvin, sherry el. lign.)
Det lyder måske lidt mærkeligt at der ikke skal andet end chokolade og æg i chokolademoussen, men prøv - den smager fantastisk og tager kun 10 min. at lave.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her