Logo

Mors chokolade mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g mørk chokolade
4 æggeblommer
4 æggehvider
 
Æggehviderne piskes stive.
Chokoladen smeltes i en lille kasserolle og tages af kogepladen, hvorefter æggeblommerne, én ad gangen, røres i (chokolademassen bliver sej).
Æggehviderne vendes derefter i chokolademassen (eller omvendt).
Chokolademoussen hældes i den ønskede serveringsskål og stilles på køl i mindst 4 timer.

 
Tips: Det smager rigtig godt at lægge makroner i bunden af skålen og hælde lidt sprut over, inden chokolade moussen kommes i. (fx. Grand Manier, portvin, sherry el. lign.)
Det lyder måske lidt mærkeligt at der ikke skal andet end chokolade og æg i chokolademoussen, men prøv - den smager fantastisk og tager kun 10 min. at lave.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?