Logo

Mors chokolade mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g mørk chokolade
4 æggeblommer
4 æggehvider
 
Æggehviderne piskes stive.
Chokoladen smeltes i en lille kasserolle og tages af kogepladen, hvorefter æggeblommerne, én ad gangen, røres i (chokolademassen bliver sej).
Æggehviderne vendes derefter i chokolademassen (eller omvendt).
Chokolademoussen hældes i den ønskede serveringsskål og stilles på køl i mindst 4 timer.

 
Tips: Det smager rigtig godt at lægge makroner i bunden af skålen og hælde lidt sprut over, inden chokolade moussen kommes i. (fx. Grand Manier, portvin, sherry el. lign.)
Det lyder måske lidt mærkeligt at der ikke skal andet end chokolade og æg i chokolademoussen, men prøv - den smager fantastisk og tager kun 10 min. at lave.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjysk koldskålDet er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan...
• Hvide ferskner i Grand MarnierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VanillieisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjysk koldskålDet er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os