Logo

Mokkais med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
1 spsk pulverkaffe
1 spsk vand
2 ½ dl piskefløde
Vaniliesukker
 
Pynt:
2 bananer
saft af 1 citron
1 ¼ dl piskefløde
god bitter chokolade
16 halve valnødder
 
Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
Opløs kaffen i varmt vand og rør den i æggemassen.
Pisk fløden stiv.
Gem et par spiseskefulde til pynt.
Bland resten i æggemassen.
Hæld massen i en skål. Frys den i 3-4 timer.
Skær bananen i skiver, dyp dem i citronsafter.
Pisk fløden stiv.
Fordel isen i 4 portionsskåle.
Læg bananskiver og valnødder over.
Pynt med flødeskumstoppe og høvlet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her