Logo

Mokkais 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
6 spsk flormelis
1 spsk frysetørret kaffe
1/2 dl stærk kaffe
1/2 liter piskefløde
 
Endvidere:
50 g mørk chokolade
25 g hasselnøddekerner
 
Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen og pisk kaffen i.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Frys blandingen.
Skiv den op i portionsglas og drys med grofthakket chokolade og hakkede
nødder ved serveringen. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlåbærmousseEn mousse er en let og luftig dessert, som er super nem at lave. Prøv den til gæsterne. Du...
• Mirabel syltede med vadouvanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade tagliatelle med hindbær og basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærmousseEn mousse er en let og luftig dessert, som er super nem at lave. Prøv den til gæsterne. Du...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os