Logo

Mokkais med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
1 spsk pulverkaffe
1 spsk vand
2 1/2 dl piskefløde
Vaniliesukker
 
Pynt:
2 bananer
saft af 1 citron
1 1/4 dl piskefløde
god bitter chokolade
16 halve valnødder
 
Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
Opløs kaffen i varmt vand og rør den i æggemassen.
Pisk fløden stiv.
Gem et par spiseskefulde til pynt.
Bland resten i æggemassen.
Hæld massen i en skål. Frys den i 3-4 timer.
Skær bananen i skiver, dyp dem i citronsafter.
Pisk fløden stiv.
Fordel isen i 4 portionsskåle.
Læg bananskiver og valnødder over.
Pynt med flødeskumstoppe og høvlet chokolade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Portions-fløderand med frugtDen danske fløderand er her lavet i portionsglas og er blødere, end hvis den var lavet i...
• Druefromage med pistacierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Portions-fløderand med frugtDen danske fløderand er her lavet i portionsglas og er blødere, end hvis den var lavet i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os