Logo

Mokkais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl sødmælk
1 dl piskefløde
6 æggeblommer
125 g sukker
moccabønner
 
Æggeblommer og sukker piskes hvidt.
Kog mælk og fløde op med moccabønner og pisk det i æggeblandingen.
Legér cremen ved svag varme, si og afkøl den.
Kør cremen til is på ismaskinen, eller frys den under hyppig omrøring.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladefondue i det friEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med sharonfrugtpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cola-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue i det friEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!