Logo

Mynteis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 dl æggeblommer
80 g sukker
6 dl piskefløde
35 cl sirop de menthe
2 dråber pebermynteolie
4 spsk finthakket mørk chokolade
 
Pisk fløden stiv.
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt sirop de menthe og pebermynteolie.
Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen.
Herefter vendes de fine chokoladestykker i.
Frys isen 5-6 timer, rør jævnligt under indfrysning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand med ananas, jordbær og karamelskumDer er dømt mangedobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre...
• JordbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os