Logo

Nøddebund med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Til 4 personer)

150 g blendede nødder
3 æg
150 g sukker
200-300 g friske bær fx. hindbær eller blåbær
250 ml Cremefine til Piskning

Pisk æg og sukker og bland nødderne i.
Kom dejen i en springform og bag den ved 175ºC i 20-25 min.
Pisk Cremefine til skum og fordel det over nøddebunden.
Pynt med de friske bær.

Tips: Bag en MAIZENA Desserttærte og læg et lag Cremefine skum i bunden, fyld op med friske jordbær eller andre bær. Drys evt. med lidt flormelis ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her