Logo

Nøddebund med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Til 4 personer)

150 g blendede nødder
3 æg
150 g sukker
200-300 g friske bær fx. hindbær eller blåbær
250 ml Cremefine til Piskning

Pisk æg og sukker og bland nødderne i.
Kom dejen i en springform og bag den ved 175ºC i 20-25 min.
Pisk Cremefine til skum og fordel det over nøddebunden.
Pynt med de friske bær.

Tips: Bag en MAIZENA Desserttærte og læg et lag Cremefine skum i bunden, fyld op med friske jordbær eller andre bær. Drys evt. med lidt flormelis ovenpå.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommerbær-dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddeis og råsyltede danske blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tiramisu med frugt – portionsanrettetUdgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og...
• Sommerbær-dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os