Logo

Nøddefromage, Ninas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 blade husblas
50 g sukker
1 dl portvin
50 g mørk chokolade
75 g hasselnødder
2 ½ dl piskefløde
250 g hindbær

Udblød husblasen i koldt vand i ca. 5 min.
Pisk fløden & sukker stift.
Hak nødder & chokolade i små stykker.
Smelt husblasen, tilsæt lidt portvin, så den ikke er for varm. Resten af portvinen kommes i flødeskummet. Hæld forsigtigt husblasen, i en tynd stråle, ned i fløden, under omrøring.
Tilsæt de hakkede nødder & chokolade.
Fordel fromagen i en randform. Stilles i køleskab et par timer.

Serveres med hindbær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?