Logo

Nøddefromage, Ninas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 blade husblas
50 g sukker
1 dl portvin
50 g mørk chokolade
75 g hasselnødder
2 1/2 dl piskefløde
250 g hindbær

Udblød husblasen i koldt vand i ca. 5 min.
Pisk fløden & sukker stift.
Hak nødder & chokolade i små stykker.
Smelt husblasen, tilsæt lidt portvin, så den ikke er for varm. Resten af portvinen kommes i flødeskummet. Hæld forsigtigt husblasen, i en tynd stråle, ned i fløden, under omrøring.
Tilsæt de hakkede nødder & chokolade.
Fordel fromagen i en randform. Stilles i køleskab et par timer.

Serveres med hindbær.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bær- og mandelclafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougatmousse med KumquatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademus 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær- og mandelclafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os