Logo

Nøddebunde med orangefløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(8 personer)
 
100 g nøddekærner .
70 g bitter chokolade .
5 æggehvider
150 g melis
(ovenstående giver ca. 6 bunde)
 
Nødder og chokolade hakkes i blender el. køres gennem mandelkværn.
Hviderne piskes meget stive og blandes derefter med sukker.
Nøddechokolademassen vendes forsigtigt op i og smøres derefter ud i et tyndt lag på bagepapir og bages ved 140-150°C i ca. 15 min. - køles af og lægges sammen m. 3 bunde til 1 kage med
 
Orangefløde
2 1/2 dl piskefløde smagt til - efter piskning - med reven skal af 2 appelsiner'
Evt. kan man tilsætte cognac i stedet for appelsinskal.
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AbrikosrisAbrikosris er spændende måde at give sine ris et mere eksotisk islæt.
• Kirsebærsuppe med kanelflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosrisAbrikosris er spændende måde at give sine ris et mere eksotisk islæt.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os