Logo

Nøddekager med hvid chokolade og friske frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(ca. 30 stk = 10 personer)
 
100 gram smør
125 gram sukker
75 gram hvedemel
50 gram mandelflager
2 æggehvider
 
1. Smelt smørret og rør sukker og hvedemel i og derefter de to æggehvider. Massen sættes af på en smurt bageplade og drysses med mandelflager.
2. Kagerne bages i ovnen ved 175ºC, til de er smukt gyldne (5-6 min.). Skrab dem af pladen med en palet og lad dem køle af.
 
Hvid chokoladecreme:
300 gram hvid chokolade
2 dl piskefløde + 2 dl piskefløde
skallen af en appelsin
 
1. Varm de 2 dl piskefløde til kogepunktet og tag gryden af.
Tilsæt hakket hvid chokolade samt skallen af en appelsin.
Rør det ud i den varme fløde og hæld herefter massen i en rund skål og sæt den til afkøling i 4-5 timer.
2. Tilsæt 2 dl rå piskefløde og rør chokolademas­sen op, til den har en stiv konsistens (og ikke mere i).
3. Sprøjt nøddekagerne med chokolademassen og læg imellem friske bær, for eksempel jordbær, hindbær, brombær eller kumquats.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SukatgratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærsorbet - diabetikerSødt og koldt til dessert
• Vandbakkelser med æggelikørAppelsinen har ganske vist gemt sig her, men dens aroma mærkes tydeligt: i dejen og i...
• SukatgratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!