Logo

Nøddekræmmerhuse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
85 g sukker
75 g hvedemel
3 æggehvider
reven skal af citron
100 g smeltet chokolade
100 g hasselnøddeflager
4 dl piskefløde
500 g kirsebærsauce

Rør smør og sukker blødt. Rør hvedemel og citronskal i. Tilsæt æggehviderne og vend dem i massen. Smør dejen ud i runde cirkler, ca. 10 cm i diameter på bagepapir. Bag dem i ovnen ved ca. 160ºC i 5-10 min. til de er gyldne. Kagerne tages af pladen med en paletkniv mens de endnu er varme og formes til kræmmerhuse. Afkøles. Rist nøddeflagerne på en tør pande til de tager lidt farve. Pensl kræmmerhusene med smeltet chokolade og drys straks de afkølede hasselnøddeflager på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
• Parfait med ahornsirup og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!