Logo

Nøddekræmmerhuse med kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4-6 personer
 
100 g smør
85 g sukker
75 g hvedemel
3 æggehvider
Reven skal af citron
100 g smeltet chokolade
100 g hasselnøddeflager
4 dl piskefløde
500 g Skælskør Kirsebærsauce
 
Rør smør og sukker blødt. Rør hvedemel og citronskal i.
Tilsæt æggehviderne og vend dem i massen.
Smør dejen ud i runde cirkler, ca. 10 cm. i diameter på bagepapir.
Bag dem i ovnen ved ca. 160ºC i 5-10 min. til de bliver gyldne.
Kagerne tages af pladen med en paletkniv mens de endnu er varme og for­mes til kræmmerhuse. Afkøles.
Rist nøddeflagerne på en tør pande til de tager lidt farve.
Pensl kræm­merhusene med smeltet chokolade og drys straks de afkølede hasselnøddeflager på.
Serveres med fløde­skum og Skælskør Kirsebærsauce.
Nyd hertil et glas Heering Cherry Liqueur.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?