Logo

Nøddekræmmerhuse med kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-6 personer
 
100 g smør
85 g sukker
75 g hvedemel
3 æggehvider
Reven skal af citron
100 g smeltet chokolade
100 g hasselnøddeflager
4 dl piskefløde
500 g Skælskør Kirsebærsauce
 
Rør smør og sukker blødt. Rør hvedemel og citronskal i.
Tilsæt æggehviderne og vend dem i massen.
Smør dejen ud i runde cirkler, ca. 10 cm. i diameter på bagepapir.
Bag dem i ovnen ved ca. 160ºC i 5-10 min. til de bliver gyldne.
Kagerne tages af pladen med en paletkniv mens de endnu er varme og for­mes til kræmmerhuse. Afkøles.
Rist nøddeflagerne på en tør pande til de tager lidt farve.
Pensl kræm­merhusene med smeltet chokolade og drys straks de afkølede hasselnøddeflager på.
Serveres med fløde­skum og Skælskør Kirsebærsauce.
Nyd hertil et glas Heering Cherry Liqueur.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nødderand med abrikoser i amarettoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Christian den Tiendes æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pocherede pærer med vaniljecreme og chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødderand med abrikoser i amarettoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!