Logo

Nøddemedaljer med bær og creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Nøddemedaljer med bær og creme

 

Desserten er en sprød nøddemedalje med bær.

Arbejdstid: ca. 30 min. Bagetid: ca. 15 min. Ikke fryse-egnet

 

#

Nøddekager (12 stk til 6 medaljer):

50 g hasselnøddekerner

50 g smør (smeltet)

50 g sukker

50 g lys sirup

25 g hvedemel

 

Fyld:

600 g blandede bær (fx hindbær, blåbær og brombær)

¼ l piskefløde

½ vaniljestang (kornene)

2-3 spsk flormelis

*

 

NØDDEKAGER: Hak nødderne meget fint i en foodprocessor.

Tilsæt smør, sukker, sirup og mel og rør dejen ensartet.

Sæt dejen med en ske i 12 cirkler på bageplader med bagepapir.

Tryk dem lidt flade med bagsiden af skeen.

Bag ved 175 °C i ca. 7 min. - til kagerne er lysebrune i kanterne.

Læg dem på en bagerist til afkøling.

Pisk fløden til blødt skum og smag til med vanilje og flormelis.

Læg kagerne sammen med creme og bær lige før servering.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandekage med sommerbær 2Sommerluksus til hverdag. Hvis du har en lille portion af flere slags bær, så prøv at bage...
• Yoghurtdessert med bærEn anderledes dessert. Med syrlig yoghurt, kraftig vaniljesmag og forfriskende kirsebær,...
• Bærkompot gammeldagsDenne herlige gammeldags dessert bliver man aldrig træt af. Og så giver den masser af...
• - NytårsmenuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os