Logo

Nødderuller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g grofthakkede mandler,
100 g grofthakkede valnødder.
2 knuste tvebakker,
1 tsk stødt kanel,
1 tsk stødt ingefær,
4 spsk sukker,
1 pakke filodej (150 g),
ekstra jomfruolivenolie til pensling,
flormelis.

Indstil ovnen på 180º.
Bland mandler, nødder, kanel, ingefær og sukker.
Skær filodejpladerne over på midten.
Pensl nu hver enkelt halve filodej plade med olie, fold den på den korte led og pensl den igen.
Læg en spsk nøddefyld ned langs midten på den lange led og rul nu dejen som et lille flûte eller en cigar.
Smør en bageplade med olie og læg kagerne herpå.
Bag dem i ovnen i 20-30 minutter, til de er let gyldne.
Drys med rigeligt flormelis.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os