Logo

Nektariner med gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

2 modne, men faste nektariner
200 g cremet gorgonzola
friskkværnet peber

Man kan også anvende pære i stedet for. Det er vigtigt at frugten man anvender er moden, men fast i strukturen.
Halver nektarinerne og fjerne stenen. Læg dem i et ovnfast fad og fordel osten henover. Bag dem i en varm ovn, 200ºC indtil osten begynder at smelte. Server med et ristet godt Italiensk brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet ananas 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svestkove Knedliky - Plum DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig æbletærte - opskrift på en nem tærte med æbler og abrikosNår lækkersulten melder sig eller der kommer uventede gæster, er det godt at have en rulle...
• Grillet ananas med Rom-softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os