Logo

Nem appelsin dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4-8 makroner
2 spk appelsinsaft
2 appelsine
1/2 spk sukker
Råcreme:
1 æg
1 spk sukker
1 tsk vaniljesukker
1 dl fløde


Makronerne knuses og lægges i en skål.
Appelsinsaften hældes over.
Appelsinerne pilles, deles og skæres i tern
Lægges over markronerne og drys sukkeret der over.
Æg og sukker piskes, vaniljesukkeret røres i.
Fløde piskes for sig selv og vendes i æggemassen.
Råcremen hældes over appelsindesserten.
Tips: spises med det somme, mens makronerne endnu er sprøde.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med yoghurttimbale 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fondue med olie til bananfritter med papayacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!