Logo

Nem appelsin dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-8 makroner
2 spk appelsinsaft
2 appelsine
½ spk sukker
Råcreme:
1 æg
1 spk sukker
1 tsk vaniljesukker
1 dl fløde


Makronerne knuses og lægges i en skål.
Appelsinsaften hældes over.
Appelsinerne pilles, deles og skæres i tern
Lægges over markronerne og drys sukkeret der over.
Æg og sukker piskes, vaniljesukkeret røres i.
Fløde piskes for sig selv og vendes i æggemassen.
Råcremen hældes over appelsindesserten.
Tips: spises med det somme, mens makronerne endnu er sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her