Logo

Nem æblekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g æbler
50 g skoldede rosiner
100 g sukker
2 tsk kanel

Dej:
185 g margarine
65 g hvedemel
90 g farin
65 g havregryn
2 dl piskefløde
1 tsk vanilje
*
Æblerne skylles og deles i både. Kernehus, blomst og stilk skæres fra.

Æblebåde og rosiner lægges i et ovnfast, smurt fad og drysses med sukker og kanel.

Kold margarine snittes i småstykker og smuldres i melet.

Farin og havregryn blandes i.

Dejen lægges i klumper på frugten.
Bages ved 185°C.

Æblekagen serveres varm med flødeskum, smagt til med Vanila.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her