Logo

Nem chokoladeis med appelsincreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l chokoladeis
1/4 l piskefløde
1 appelsin
50 g sukker
 
Fløden piskes stiv.
Appelsinen presses og smages til med sukkeret.
Appelsinsaften vendes i flødeskummet der straks serveres til chokoladeisen. 
Tips: brug citron og få citroncreme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler med appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvekoteletter med linser + Clafoutis med rabarberKalvekød er magert, og din kan krop bruge de nyttige proteiner til at opbygge muskelmasse...
• Ananas CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os