Logo

Nem chokoladeis med appelsincreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l chokoladeis
¼ l piskefløde
1 appelsin
50 g sukker
 
Fløden piskes stiv.
Appelsinen presses og smages til med sukkeret.
Appelsinsaften vendes i flødeskummet der straks serveres til chokoladeisen. 
Tips: brug citron og få citroncreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her