Logo

Nem Dajm is med årstidens frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 æggeblommer
5 spsk sukker
2 spsk vanilje
2 hvider (piskes)
½ l. fløde
120 g Dajm chokolade
årstidens frugter

Æggeblommer og sukker piskes grundigt.
Dajm chokolade knuses og kommes i.
Vanille tilsættes og de piskede hvider og den piskede fløde vendes forsigtig i.
Isen fryses og efter 1 timer røres der i den.
Lige før at isen skal spises tages den op af fryseren, lægges på et stort fad og pyntes med frugt.

Tips: friske jordbær, kiwi, ferskner fra dåse kan anbefales
Det er altid en god ide at anvende frugter, som har forskellig farve, da dette kommer til at se mest indbydende ud.
Det er en god ide at lave isen dagen før at den skal anvendes da de jo tager noget tid før isen er helt frossen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her