Logo

Nem dessert med friske jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g friske jordbær
300 g vindruer
60 g mørk chokolade
1 ½ dl piskefløde 38%
Pynt: 30 g mørk chokolade

 
Rens og skyl jordbærrene og vindruerne.
Smelt ⅔ af chokoladen over et vandbad.
Pisk fløden til flødeskum, men ikke alt for tykt.
Dyp jordbærrene ned i den smeltede chokolade og lad dem derefter tørre.
Læg jordbærrene og vindruerne på et fad, og fordel så flødeskummen derpå.
Riv det sidste chokolade fint og drys det ovenpå bærrene.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggehvide fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggehvide fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!