Logo

Nem dessert med friske jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g friske jordbær
300 g vindruer
60 g mørk chokolade
1 ½ dl piskefløde 38%
Pynt: 30 g mørk chokolade

 
Rens og skyl jordbærrene og vindruerne.
Smelt ⅔ af chokoladen over et vandbad.
Pisk fløden til flødeskum, men ikke alt for tykt.
Dyp jordbærrene ned i den smeltede chokolade og lad dem derefter tørre.
Læg jordbærrene og vindruerne på et fad, og fordel så flødeskummen derpå.
Riv det sidste chokolade fint og drys det ovenpå bærrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her