Logo

Nem dessertis med sherry og makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl piskefløde
ca. 50 g flormelis
150 g makroner
1 gl mørk sherry
 
Pisk fløden til let skum, rør flormelis og en knivspids salt i.
Kommes i form og fryses indtil næste helt fast.
Makroner knuses helt (kom dem i en plastpose imens).
Sherry og 2/3 af makronerne røres i isen.
Smag eventuelt til med lidt mere flormelis.
Kommes atter i fryseren indtil helt fast.
Inden servering vendes isen ud på et fad.
Resten af makronerne drysses over og presses let fast.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrongelé 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Portionsgeléer med cremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os