Logo

Nem dessertis med sherry og makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl piskefløde
ca. 50 g flormelis
150 g makroner
1 gl mørk sherry
 
Pisk fløden til let skum, rør flormelis og en knivspids salt i.
Kommes i form og fryses indtil næste helt fast.
Makroner knuses helt (kom dem i en plastpose imens).
Sherry og ⅔ af makronerne røres i isen.
Smag eventuelt til med lidt mere flormelis.
Kommes atter i fryseren indtil helt fast.
Inden servering vendes isen ud på et fad.
Resten af makronerne drysses over og presses let fast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her