Logo

Nem hindbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g frosne hindbær
1 æg (pasteuriseret)
3 spsk flormelis
1 dl piskefløde
 
Kom de frosne bær i en blender.
Tilsæt æg og flormelis.
Blend det sammen.
Hæld fløden i lidt ad gangen.
Server straks. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme-is - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber tirami suEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os