Logo

Nem og lækker æblekage med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

# Ingredienser

Æbleblanding:
5-6 syrlige æbler
1 spsk kanel
3 spsk sukker
 
Smuldredej:
3 dl havregryn
100 g blødt smør
100 g sukker
 

* Tilberedning

Bland sukker og kanel sammen til kanelsukker.
Skær æblerne i tynde både og vend dem i kanelsukkeret.
Smuldr havregryn, sukker og smør hurtigt med fingrene.
Smør en tærteform og kom æblerne deri og ovenpå smuldres smuldredejen.
Tænd ovnen på ca. 225 °C.
Kagen bages i en forvarmet ovn i ca. 30. min.

Smager godt med akaciehonning og a38 blandet sammen som tilbehør.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 10.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med brunkagerMåske er der også brunkager tilovers fra jul - de giver en dejlig smag til æblekagen
• DiscoveryDiscovery er et tidligt æble med et fast, sødt og let aromatisk frugtkød. Æblerne er...
• Marengspie med æblerSå god som denne citrus-æblepie er, bliver den snart en storfavorit. Server den varm eller...
• Jordbær med chokoladeovertrækEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!