Logo

Nem og lækker æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør/margarine (KOLDT)
150 g hvedemel
150 g sukker
vaniljesukker
5   æbler
1/2 l.  fløde til servering
 
Ovnen tændes på 200ºC.
De 5 æbler skrælles, kernehuset skæres væk og selve æblet skæres i tern.
Den KOLDE margarine, hvedemel og sukker smuldres fint i en skål.
Kom æblerne i et smurt fad og strø vaniljesukker over dem.
Hæld nu den smuldrede masse over æblerne, så den dækker.
Bages ved 200ºC i 35 min.
Serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Belgiske vafler Belgiske vafler er tykke og som regel firkantede. De smager dejligt sødt og kan spises til...
• Marengsbunde med appelsin-rabarber chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær- og mandelclafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgiske vafler med syrnet fløde Belgiske vafler er som regel tykke og firkantede og serveres traditionelt med flomelis. I...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os