Logo

Niraskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Jordbær
ribs
brombær
rabarber
makroner
kartoffelmel
sukker
piskefløde

Kog frugterne sammen med sukkeret godt igennem til de bliver møre og ”splatter” lidt ud.
Rør lidt kartoffelmel op i et glas vand, tag frugtmassen af ilden og rør lidt kartoffelmel i – lidt af gangen – det er jo ikke grød du laver.
Konsistensen skal være lind.
Knus makronerne og læg lidt af dem i bunden af en skål. Hæld halvdelen af frugtmassen på. lidt makroner og til sidst det sidste frugt.
Pas på med markronerne – de søder meget.
Pisk flødeskummet op og kom det i en plasticpose, klip et hjørne og dekorer din kage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-karamel is med franske vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte overdådigEn overdådig tærte både i udseende og smag. Tærtebund, creme og jordbær kan gøres klar i...
• AbrikostrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-karamel is med franske vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os