Logo

Nynnes dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 liter ymer
1/4 liter piskefløde
ca. 30 makroner
1 tsk vaniljesukker
 
Fløden piskes stiv, heri kommes vaniljesukker og ymer.
Makronerne knuses og vendes forsigtigt heri.
Desserten skal stå og trække nogle timer før serveringen.
Der røres let i desserten inden servering.
Smager godt til både frisk og henkogt frugt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BananbådeBananbåde, der er en slags banansalat serveret i bananskælles, marineres i sukker og...
• Mandelbund med chokolade og sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombær med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan-chokoladelagkage Lagkage med banan of chokolade til fest, fødselsdag eller måske et bryllup. Prøv eventuelt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!