Logo

Orangeparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

skal af 6 appelsiner
2 dl hvidvin
50 g sukker
6 appelsiner
2 citroner (saft)
200 g sukker
8 æggeblommer
½ l piskefløde
 
Skallen fra appelsinerne strimles tyndt (specielt strimmeljern kan evt.
anvendes).
Appelsinskalstrimlerne koges 4-5 min. i rigeligt vand.
Herefter tages de op i en sigte og skylles med koldt vand.
Derefter koges skallerne sammen med hvidvin og 50 g sukker.
De er færdige, når konsistensen er karamelagtig.
Saften fra appelsiner og citroner koges sammen med 100 g sukker til sirup.
Den sættes til afkøling.
Æggeblommerne piskes med de sidste 100 g sukker, og fløden piskes let.
Æggemasse, sirup og fløde vendes forsigtigt sammen.
Massen kommes i forme og fryses.
Ved serveringen skæres isen i skiver, og appelsinskallerne drysses over.
Der kan evt. serveres jordbær til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her