Logo

Orangeparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
skal af 6 appelsiner
2 dl hvidvin
50 g sukker
6 appelsiner
2 citroner (saft)
200 g sukker
8 æggeblommer
1/2 l piskefløde
 
Skallen fra appelsinerne strimles tyndt (specielt strimmeljern kan evt.
anvendes).
Appelsinskalstrimlerne koges 4-5 min. i rigeligt vand.
Herefter tages de op i en sigte og skylles med koldt vand.
Derefter koges skallerne sammen med hvidvin og 50 g sukker.
De er færdige, når konsistensen er karamelagtig.
Saften fra appelsiner og citroner koges sammen med 100 g sukker til sirup.
Den sættes til afkøling.
Æggeblommerne piskes med de sidste 100 g sukker, og fløden piskes let.
Æggemasse, sirup og fløde vendes forsigtigt sammen.
Massen kommes i forme og fryses.
Ved serveringen skæres isen i skiver, og appelsinskallerne drysses over.
Der kan evt. serveres jordbær til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål med bærDen fede græske yoghurt giver koldskålen den helt rigtige konsistens, helt uden brug af æg
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
• Makrel fra Middelhavet + OsteklemmerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med fløde og ymerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!