Logo

Osteanretning ret nem

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Osteanretning ret nem 

1. Peberost 2. Blå Castello 3. Romtærte 4. Dansk Brie 5. Danablu 6. Fyldte peberfrugter

 

# Fyldte peberfrugter

2 mellemstore røde eller grønne peberfrugter

100 g blødt smør

100 g revet, mild Danbo

 

* Fremgangsmåde:

Skær stilkenden af peberfrugterne og fjern frøstol og kerner.

Rør smør og ost sammen.

Fyld massen i peberfrugterne, der skal fyldes helt ud, der må ikke være lufthuller.

Læg frugterne i køleskabet, til ostemassen er helt stiv.

Skær frugterne i tynde skiver med en skarp kniv.

Serveres sammen med en osteanretning eller lægges på usødede kiks og serveres til en kop te.

 

Tips: Denne osteblanding er også velegnet som fyld i sandwiches: Rør lidt karse i osteblandingen eller drys det hen over ostemassen. Læg sandwichene sammen.

 

# Ostestænger (ca. 60 stk.)

125 g koldt smør

125 g hvedemel (2 dl)

125 g revet, mild Danbo

1 drys paprika

 

* Fremgangsmåde:

Bagetid 6-8 min. ved 200 °C.

Smuldr smørret i melet.

Tilsæt ost og paprika, og ælt dejen let sammen.

Læg den i køleskab mindst ½ time.

Rul dejen ud på melet bord, ca. ½ cm's tykkelse.

Skær den ud i stænger med en kagespore, ca. 1 x 10 cm.

Læg dem på bageplade og bag dem øverst i ovnen til de er gyldne.

Server dem lune, fx til en drink, til suppe eller til en osteanretning som afslutning på en middag.

 

Tips: Ostestængerne er velegnede til dybfrysning.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her