Logo

Ostefyldte ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 halve ferskner
200 g frisk flødeost
4 spsk fløde
1 spsk sukker
1 knsp kanel
1 knsp nellike
1 spsk hakkede pistacier     
 
Hvis fersknerne er fra dåse tørres de med et viskestykke eller lign.
Rør den friske flødeost med fløde og sukker.
Smag ostemassen til med kanel og nellike.
Anret fersknerne på et fad, og fyld ostemassen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på fersknerne i smukke toppe.
Drys med hakkede pistacier.
Stil herligheden i køleskab i ca. to timer inden den serveres.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her