Logo

Ostehindbærcoupe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 appelsin
150 g flødeost naturel
1 spsk flormelis
1 spsk kirsebærbrændevin
250 g hindbær

Striml en del af appelsinskallen med et juliennejern og riv resten af skallen med et rivejern. Pres saften af appelsinen. Pisk flødeosten sammen med saften, den revne appelsinskal, flormelis samt spiritus til en glat creme. Skyl hindbærrene og lad dem dryppe af. Fordel hindbærrene i to portionsglas og hæld ostecremen over og pynt med den strimlede appelsinskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her