Logo

Ostekage bagt med svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ostkage, eller cheesecake på engelsk, findes i mange spændende varianter. Her er den lavet med svesker. Kan serveres både lun eller kold og drysset med flormelis.

 

75 g koldt smør
100 g hvedemel
75 g knuste makroner

200 g svesker uden sten
200 g flødeost
1 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg
2 spsk hvedemel
1 tsk revet appelsinskal
1/2 dl appelsinsaft
1/4 l. piskefløde

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet
Tilsæt makroner
Drys dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) og pres det
godt sammen, så det får en jævn overflade
Bag bunden ved 200°C midt i ovnen i ca. 5 min
Halver sveskerne og fordel dem på bunden
Skær flødeosten i mindre stykker og rør den blød
Rør sukker og de øvrige ingredienser i
Hæld fyldet over sveskerne og bag kagen midt i ovnen ved 200°C i ca.
45 min
Serveres lun eller kold drysset med flormelis

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddeis med melonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladetærte med hindbærEn god steg gør lykke. Især hvis den er efterfulgt af en lækker chokoladetærte med friske...
• PikeletsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddeis med melonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os