Logo

Ostepærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 pærer (store modne)
1 dl piskefløde
1 grøn peberfrugt
200 g hytteost
50 g dana-blue
1 bundt persille
citronsaft
 
Vask pærerne, skær toppen af dem, og udhul dem forsigtig med en ske. Fjer kærnehuset, og skær frugtkødet i små terninger.
Vask og hak persille, rens peberfrugten for stilk og kerner og skær den i små terninger.
Mos Dana-bluen med en gaffel og bland den sammen med hytteosten og de øvrige ingredienser.
Smag blandingen til med salt og peber og citronsaft og fyld blandingen i de udhulede pærer.
Sæt toppen på igen - før servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?