Logo

Ostepærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pærer (store modne)
1 dl piskefløde
1 grøn peberfrugt
200 g hytteost
50 g dana-blue
1 bundt persille
citronsaft
 
Vask pærerne, skær toppen af dem, og udhul dem forsigtig med en ske. Fjer kærnehuset, og skær frugtkødet i små terninger.
Vask og hak persille, rens peberfrugten for stilk og kerner og skær den i små terninger.
Mos Dana-bluen med en gaffel og bland den sammen med hytteosten og de øvrige ingredienser.
Smag blandingen til med salt og peber og citronsaft og fyld blandingen i de udhulede pærer.
Sæt toppen på igen - før servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ForårsfristelseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RødgrødRødgrød med fløde er vores nationaldessert. Nem dessert til varme dage. Til frugtgrøden...
• Fyldte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fragelite med jordbærflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os