Logo

Ostesalat - Ensalada de queso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 dl piskefløde
150 g blød ost fx. ricotta
2 skiver ananas
1 æble
2 stilke bladselleri
50 g rosiner
50 pecan- eller valnødder
 
Pisk fløden knap stiv og vend den forsigtig i osten.
Skær ananassen og æblet i små tern, skær selleristænglerne i skiver.
Vend de tre ting i ostemassen sammen med rosinerne og hakkede nødder.
Pynt evt. med lidt hakkede nødder og blade af sellerien.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grand Marnier marinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning bagte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Parfait med ahornsirup og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os