Logo

Ovnbagte æbler og blommer med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Til 4 personer)

4-6 æbler
4 hele blommer
Kanel
Rørsukker

Limecreme:
250 ml MAIZENA Cremefine Naturell 20%
Skallen og saften fra en lime
Rørsukker

Skær æblerne i både og fjern kernehuset.
Halver blommerne og tag stenene ud.
Læg frugterne i et ovnfast fad og vend dem lidt rundt.
Drys med kanel og rørsukker efter behag og bag dem ved 225ºC i ca. 15 min.
Riv skallen fra limefrugten ned i Cremefine Naturell og pres herefter saften i.
Smag til med rørsukker.
Server til de lune frugter.

Tips: Læg bagepapir i det ovnfaste fad inden frugten kommes i, så brænder den ikke på.
Prøv at røre passionsfrugt i Cremefine Naturell i stedet for lime.
Bag æblerne uden blommer og server med friske hindbær til.
Server evt. med pisket Cremefine til Piskning i stedet for Cremefine Naturell.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?