Logo

Ovnstegte bananer med vanilleis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store bananer
2-3 kugler is pr. person
1 plade mørk chokolade
lidt rom
 
Skær top og bund af bananerne, men lad skrællen sidde på.
Skær nu ind med en kniv hele vejen ca. 1 1/2 cm ind i den bugede
side og åbn lidt.
Skær lidt af chokoladen med en kniv og kom det ind i bananerne.
Læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i en varm ovn ved 125ºC i 45 min. Bananerne bliver sorte.
Resten af chokoladen rives.
Anret bananen på tallerkenen, kom iskuglerne ved, stænk over med rom og
drys over med den revne chokolade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommerkoldskål uden ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddetærte med Canache-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tiramisu-islagkageHvis du også er vild med den klassiske italienske dessert med en skøn smag af kaffe, så...
• Sommerkoldskål uden ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os