Logo

Ovnstegte bananer med vanilleis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store bananer
2-3 kugler is pr. person
1 plade mørk chokolade
lidt rom
 
Skær top og bund af bananerne, men lad skrællen sidde på.
Skær nu ind med en kniv hele vejen ca. 1 ½ cm ind i den bugede
side og åbn lidt.
Skær lidt af chokoladen med en kniv og kom det ind i bananerne.
Læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i en varm ovn ved 125ºC i 45 min. Bananerne bliver sorte.
Resten af chokoladen rives.
Anret bananen på tallerkenen, kom iskuglerne ved, stænk over med rom og
drys over med den revne chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her