Logo

Ovnstegte bananer med vanilleis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 store bananer
2-3 kugler is pr. person
1 plade mørk chokolade
lidt rom
 
Skær top og bund af bananerne, men lad skrællen sidde på.
Skær nu ind med en kniv hele vejen ca. 1 ½ cm ind i den bugede
side og åbn lidt.
Skær lidt af chokoladen med en kniv og kom det ind i bananerne.
Læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i en varm ovn ved 125ºC i 45 min. Bananerne bliver sorte.
Resten af chokoladen rives.
Anret bananen på tallerkenen, kom iskuglerne ved, stænk over med rom og
drys over med den revne chokolade.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?