Logo

Ovnsyltede jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3-4 stk alm. marmeladeglas
1 kg jordbær
300 g sukker
 
Skyl og nip bærrene og lad dem dryppe af på et par viskestykker til bærerne føles lette og tørre.
Læg dem lagvis med sukker i en flad skål og lad dem stå et par timer til de safter.
Rør forsigtigt til al sukkeret er opløst.
Fordel bær og saft i skoldede glas og stil dem i en kold ovn (læg lågene ind ved siden af så de også steriliseres) der indstilles på 125ºC.
Lad dem stå inde til indholdet af glassene bobler ca. 45 min.
Lad dem afkøle i den lukkede ovn til glassene er godt fingervarme og luk dem så.
Opbevares koldt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daim islagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-galetterSkønne små portionstærter bagt uden form. Gem opskriften; den er også god med andre slags...
• Flydende æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Daim islagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os