Logo

Ovnsyltede rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 kg rabarberstilke
1 ½ kg sukker
2 tsk vanilje
2 tsk Atamonpulver eller 4 tsk flydende
 
De rensede stilke flækkes, hvis de er tykke og snittes fint.
De lægges i Atamonskyllede krukker lagvis med sukker, vanilje og Atamon.
Hvis det kniber med pladsen, stilles de lunt til de falder sammen.
Krukkerne sættes utildækkede i en lun ovn ved 125ºC i ca. 2 timer, til
stilkene er møre.
Der røres om i kompotten.
Kanten på krukkerne renses med Atamonvædet vat.
Krukkerne lukkes og opbevares koldt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?