Logo

Pære i honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 pære (pr. couvert) koges i honning, brun farin og kanelstænger – afkøles.
Pæreskrællen koges i den samme lage.
Butterdej rulles tyndt ud til kvadrater som rulles og bindes. Smøres med æg, drysses med brun farin. Bages i ovnen i ca. 15. min.
Appelsin- og citronskræl koges ind med citron- og appelsinsaft samt brun farin, så det karamelliserer.

Anretning:
Rullet pæreskræl.
Butterdejssløjferne drysses med chokolade, mens de endnu er varme
Den karamelliserede appelsin- og citronsaft hældes på tallerkenen – hyldeblomstisen lægges herpå, som pyntes med flødeskum og herefter reven chokolade.
Den 1/2 pære fyldes med flødeskum tilsat den lidt af den karamelliserede citron- og appelsinsaft.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vindruesalat med ingefærcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i Butterdej m/ kanelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vindruesalat med ingefærcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os