Logo

Pære i hybensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pærer
4 dl vand
2 spsk honning
4 dl hybenmos
Mandler
 
Skræl pærerne, del dem i halve og tag kernehusene ud.
Kog dem møre i vandet sødet med honning.
Læg pærehalvdelene med den buede side op på et serveringsfad.
Rør hybenmosen med lidt pærevand og bred mosen over pærerne.
Smut mandlerne og skær dem i strimler.
Stik dem ned i pærerne. 
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?