Logo

Pære i hybensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pærer
4 dl vand
2 spsk honning
4 dl hybenmos
Mandler
 
Skræl pærerne, del dem i halve og tag kernehusene ud.
Kog dem møre i vandet sødet med honning.
Læg pærehalvdelene med den buede side op på et serveringsfad.
Rør hybenmosen med lidt pærevand og bred mosen over pærerne.
Smut mandlerne og skær dem i strimler.
Stik dem ned i pærerne. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MyntecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoser under sabayonnedækkeAbrikoser under sabayonnedække er en meget smagsfuld og delikat dessert, som skal nydes...
• Kirsebærkompot med kirsch og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærsoufflèEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os