Logo

Pære pocheret i champagne med rosmarin, og nougat-creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pærer

1 stængel rosmarin

1 vaniljestang

250 g melis

0,5 l vand

0,5 l champagne

 

Pærerne skrælles og kernehuset tages ud, og de skal så pocheres i champagne, vand, sukker, vanillie og rosmarin.

Når de er møre tages de op og køles af.

 

Hertil serveres kold nougat creme bestående af:

125 g blød nougat

0,5 l piskefløde

 

Det koges op og piskes sammen dagen før.

Når den har hvilet og er helt afkølet piskes den op med en håndmixer til den får flødeagtig konsistens.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her