Logo

Pære pocheret i champagne med rosmarin, og nougat-creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 pærer

1 stængel rosmarin

1 vaniljestang

250 g melis

0,5 l vand

0,5 l champagne

 

Pærerne skrælles og kernehuset tages ud, og de skal så pocheres i champagne, vand, sukker, vanillie og rosmarin.

Når de er møre tages de op og køles af.

 

Hertil serveres kold nougat creme bestående af:

125 g blød nougat

0,5 l piskefløde

 

Det koges op og piskes sammen dagen før.

Når den har hvilet og er helt afkølet piskes den op med en håndmixer til den får flødeagtig konsistens.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laurbær-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommer i portvinHer er en opskrift på en super nem men lækker dessert med blommer i portvin. Server...
• Marineret, røget sild + OsteomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laurbær-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!