Logo

Pære- og æbledessert bagt med marcipanlåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rigtig spændende dessert med æbler og pærer, med et låg af marcipan, der bages i ovnen. Perfekt som sommerdessert serveret med en kugle vanijeis eller to.

 

TIl 4 Personer

400 gr pærer
400 gr æbler
3 spsk rørsukker
1/2 vaniljestang
200 gr marcipan
2 æg
1 tsk revet appelsinskal

Et ovnfast fad smørres. Pærer og æbler skæres i tynde skiver, skrællen bliver på. Skiverne lægges i rækker i fadet. Rørsukker og vaniljekorn blandes og fordeles henover. Bages ved 200ºC i 25 min. Marcipan, æg og appelsinskal røres sammen. Massen fordeles over frugten. Bages ved 225ºC i 20 min. Marcipanlåget skal være gyldent. Serveres med vaniljeis.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kærnemælkskoldskål med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgiske vafler Belgiske vafler er tykke og som regel firkantede. De smager dejligt sødt og kan spises til...
• Marengsbunde med appelsin-rabarber chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os