Logo

Pærekage med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ingefær og pærer er en skøn kombination. Server kagen med cremefraiche eller mascarpone og desuden syltet ingefær, hvis du vil fremhæve ingefær­smagen yderligere.
 
sesamfrø eller kokosflager
4 pærer
1 spsk friskrevet ingefær
75 g smør
2 dl farin
2 æg
1 ½ dl yoghurt naturel
2 ½ dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl hvedekim
1 dl hakkede mandler
 
Smør en form og drys den med sesamfrø eller kokosflager.
Skræl pærerne, skær dem i både og bland dem med ingefær.
Rør smørret luftigt med farinen.
Tilsæt æg og yoghurt under omrøring.
Bland resten af ingredienserne og vend dem i æggemassen.
Hæld halvdelen af dejen i formen, læg pærerne på og dæk dem med resten af dejen.
Bag kagen i ovnen ved 175°C i 50-60 minutter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?