Logo

Pærer bagt i hvidvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker dessert med pærer der bages i ovn med hvidvin, sukker og mandelflager. Server retten lun, måske med en kugle vaniljeis eller to.

 

4 Personer

4 store pærer
½ citron
2 dl halvtør hvidvin
1 dl hindbærsaft
1 ½ spsk sukker
50 g mandelflager

Varm ovnen til 220ºC. Skræl pærerne og skær dem i halve. Fjern blomst og kernehus. Dryp dem straks med citronsaft. Læg pærerne i et smurt fad. Rør vin, hindbærsaft og sukker sammen til sukkeret er opløst. Hæld det over pærerne i fadet og drys med mandelflager. Bag desserten i ovnen i 20 minutter. Serveres lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her