Logo

Pærer bagt i hvidvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lækker dessert med pærer der bages i ovn med hvidvin, sukker og mandelflager. Server retten lun, måske med en kugle vaniljeis eller to.

 

4 Personer

4 store pærer
1/2 citron
2 dl halvtør hvidvin
1 dl hindbærsaft
1 1/2 spsk sukker
50 g mandelflager

Varm ovnen til 220ºC. Skræl pærerne og skær dem i halve. Fjern blomst og kernehus. Dryp dem straks med citronsaft. Læg pærerne i et smurt fad. Rør vin, hindbærsaft og sukker sammen til sukkeret er opløst. Hæld det over pærerne i fadet og drys med mandelflager. Bag desserten i ovnen i 20 minutter. Serveres lune.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FigensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
• Frugtis a la plombièreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FigensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os