Logo

Pærer bagt i creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 store eller 4 små pærer
2 ½ dl piskefløde
½ dl mælk
4 æggeblommer
50 g sukker
½ stang vanilje
40 g finthakkede mandler
Tilbehør: evt. cremefraiche eller vaniljeis
 
Smør 4 portionsskåle, og fordel de skrællede og skiveskårne pærer heri. Pisk æggeblommerne helt lyse og luftige med sukker og vanilje.
Pisk den kogende fløde og mælk i, og kog cremen godt igennem.
Fordel cremen over pærerne.
Drys med de finthakkede mandler, og stil skålene i en forvarmet ovn ved 170°C i 25 minutter, til cremen er størknet.
Serveres lune evt. med lidt kold cremefraiche eller lidt vaniljeis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?