Logo

Pærer bagt i creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 store eller 4 små pærer
2 1/2 dl piskefløde
1/2 dl mælk
4 æggeblommer
50 g sukker
1/2 stang vanilje
40 g finthakkede mandler
Tilbehør: evt. cremefraiche eller vaniljeis
 
Smør 4 portionsskåle, og fordel de skrællede og skiveskårne pærer heri. Pisk æggeblommerne helt lyse og luftige med sukker og vanilje.
Pisk den kogende fløde og mælk i, og kog cremen godt igennem.
Fordel cremen over pærerne.
Drys med de finthakkede mandler, og stil skålene i en forvarmet ovn ved 170°C i 25 minutter, til cremen er størknet.
Serveres lune evt. med lidt kold cremefraiche eller lidt vaniljeis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RiskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtkurvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Softice med jordbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RiskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os