Logo

Pærer i chokoladeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mørk smeltechokolade
1 ½ dl piskefløde
4-5 halve dåsepærer
evt. 15 g hasselnødder
 
Smelt chokoladen i en gryde eller i mikroovnen sammen med 1 spsk vand.
Pisk fløden til skum
Rør stille og roligt chokoladen i flødeskummet.
Læg pærerne i en tærteform og hæld schokoladeskummet over.
Drys evt. med hakkede nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her