Logo

Pærer i chokoladeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g mørk smeltechokolade
1 ½ dl piskefløde
4-5 halve dåsepærer
evt. 15 g hasselnødder
 
Smelt chokoladen i en gryde eller i mikroovnen sammen med 1 spsk vand.
Pisk fløden til skum
Rør stille og roligt chokoladen i flødeskummet.
Læg pærerne i en tærteform og hæld schokoladeskummet over.
Drys evt. med hakkede nødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebærkompot med kirsch og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærkompot med kirsch og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!