Logo

Pærer i cognacsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hårde pærer
1 dl sukker
50 g smør
2 spsk cognac
 
Skræl pærene og skær dem i tynde både.
Læg bådene i en ovnfast form og strø melis og cognac over.
Til slut lægges høvlet smør over i fine flager der dækker pærene.
Bag pærene i ca. 10-15 minutter i ovn på 225ºC.
Server pærene med lidt af saucen og flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her