Logo

Pærer med abrikosmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 10 min. Koge- og ovntid: 10 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

4-6 modne pærer
2 dl vand
1 dl sukker
kornene fra 1 stang vanilje
6 spsk abrikosmos
25 g finthakkede valnøddekerner
Endvidere:
50 g reven chokolade
koldt flødeskum

Skræl pærerne og kog dem lige knap møre i vand tilsat sukker og vanilje.
Tag dem op af lagen og sæt dem side om side i et ovnfast fad.
Hæld lidt af pærelagen ved.
Rør abrikosmosen med lidt lage og fordel den på pærerne.
Drys hakkede nøddekerner på.
Sæt fadet i ovnen ved 225ºC i 5 min.
Serveres med et drys reven chokolade og koldt flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her