Logo

Pærer med abrikosmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arbejdstid: 10 min. Koge- og ovntid: 10 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

4-6 modne pærer
2 dl vand
1 dl sukker
kornene fra 1 stang vanilje
6 spsk abrikosmos
25 g finthakkede valnøddekerner
Endvidere:
50 g reven chokolade
koldt flødeskum

Skræl pærerne og kog dem lige knap møre i vand tilsat sukker og vanilje.
Tag dem op af lagen og sæt dem side om side i et ovnfast fad.
Hæld lidt af pærelagen ved.
Rør abrikosmosen med lidt lage og fordel den på pærerne.
Drys hakkede nøddekerner på.
Sæt fadet i ovnen ved 225ºC i 5 min.
Serveres med et drys reven chokolade og koldt flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her