Logo

Pærer med abrikosmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 10 min. Koge- og ovntid: 10 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

4-6 modne pærer
2 dl vand
1 dl sukker
kornene fra 1 stang vanilje
6 spsk abrikosmos
25 g finthakkede valnøddekerner
Endvidere:
50 g reven chokolade
koldt flødeskum

Skræl pærerne og kog dem lige knap møre i vand tilsat sukker og vanilje.
Tag dem op af lagen og sæt dem side om side i et ovnfast fad.
Hæld lidt af pærelagen ved.
Rør abrikosmosen med lidt lage og fordel den på pærerne.
Drys hakkede nøddekerner på.
Sæt fadet i ovnen ved 225ºC i 5 min.
Serveres med et drys reven chokolade og koldt flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KrokantisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananflan med reven appelsinskalFlan er en dessert der oprindeligt er fra Spanien. Desserten findes dog også i en engelsk...
• Mandelkurve med syltede frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KrumkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!