Logo

Pærer i kaffesirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pærer i kaffesirup

4 pærer
1 stk kanelstang
100 g muscovado sukker
1/2 spsk frisk ingefær
100 g pomerans
2 dl drikkeklar kaffe
2 dl vand

A. Skræl pærerne, men lad stilken blive på.
Kog en lage sammen af alle ingredienserne også pærerne.

B. Tag pærerne op og kog lagen ind ved ret kraftig varme til en tyk sirup.

(Jo længere siruppen bobler jo tykkere vil den blive.)

C. Spis pærerne lune med vanilleis og/eller chokoladekage.

De kan også spises kolde med flødeskum.

Tips: Pærerne kan holde sig en uges tid i lagen i køleskab.

Muscovado er rørsukker med naturligt indhold af sirup. Mørkt og meget aromatisk.

Brun farin kan godt bruges, men muscovado er at foretrække i denne dessert - prikken over i'et

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddebudding med jordbærsauce i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladesoufflé 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PebermyntesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebudding med jordbærsauce i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os